2019-03-20

Vi ser fram emot #axiellevent2019

Vi är väldigt glada över att kunna bjuda in er till Axiells användarmöte 15 maj 2019 i Helsingborg. Vårt tema för dagen är "interaktion och samspel" – viktiga begrepp som belyser allt från hur vi på Axiell kan samverka för att ge er bästa service, till hur bibliotek, skolor och museum kan interagera med varandra och andra samarbetspartners för att kunna möta besökare med olika behov.

Vi bjuder på en dag fylld av intressanta föreläsningar, inspiration samt information om vilka nyheter som kommer i våra system under året. Du kommer också kunna ställa frågor och få svar på de funderingar du har kring Mikromarc, Saga, BOOK-IT, Arena, Biblio, WeLib och Axiell Collections.

När: 15 maj, 9.00–16.00
Var: Dunkers Kulturhus, Helsingborg
Pris: Kostnadsfritt

Läs mer och anmäl dig här

Varmt välkommen!

Tr*ffpunkt Mikromarc 7 november

Bibliotekscentrum och Axiell anordnar Tr*ffpunkt Mikromarc 7 november i Stockholm för de svenska användarna av Mikromarc. Arrangemanget sker i samarbete med Svenska användargruppen för Mikromarc. Mer information kommer senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av det senaste!