Personlig support att räkna med

Bibliotekscentrums support är smidig att kontakta. Här får du ett snabbt och personligt bemötande där dina frågor och funderingar tas på allvar.

Hitta den support du behöver

Ta kontakt med vår support

Välkommen till Bibliotekscentrums avdelning för kundservice. Vår telefonsupport är öppen vardagar kl 8–17.
Du kan kontakta oss på något av följande sätt:

Ring 0470-53 25 30 Mejlsupport

Skapa supportärende

Gå till formuläret för att skapa ditt supportärende.

Skapa ärende

Driftstatus

Se aktuell driftstatus. (Du skickas till vår norska sida).

Se aktuell driftstatus

Fjärrsupport

Vi kan hjälpa dig med fjärrsupport på ett enkelt sätt med det säkra programmet Teamviewer.

Läs mer

Wiki

Vår kunskapsdatabas där vi samlar information som kan vara till hjälp för dig som användare.

Gå till vår wiki

Support att räkna med

Personligt, tillgängligt och snabbt är ledorden när det kommer till Bibliotekscentrums support. Oavsett om du ringer eller mailar får du ett snabbt och personligt svar. Supporten styrs internt av företagets medarbetare vilket ger en direkt och nära kontakt.

– Eftersom vi är ett tight team som arbetar i supporten har vi en kort väg till våra kunder och vi får snabbt en personlig relation med dem som kontaktar oss. Vi lär oss om deras verksamheter vilket gör det lättare att hjälpa till, säger Henriette Sandell, som arbetar i supporten.

Bred kunskap

Medarbetarna i supporten har en blandad yrkesbakgrund. Vissa är systemtekniker medan andra är utbildade bibliotekarier som tidigare arbetat på bibliotek runt om i landet. En bra mix som gör det möjligt att hjälpa kunderna på en högre nivå.

– Jag har en god förståelse för kundernas arbetsvardag och har själv varit i många av de situationer som de beskriver. När det är avancerade tekniska frågor kan jag snabbt lämna över till våra tekniker som kan lösa det mesta, säger Henriette Sandell som är utbildad bibliotekarie.

Flera kontaktvägar

Till Bibliotekcentrums support kan du som kund vända dig med alla typer av frågor och funderingar rörande Mikromarc och dess kringsystem. Supporten når du smidigt via både mail och telefon och kan hjälpa dig med bland annat felsökning, rådgivning och utbildning.

– Det är sällan någon längre kö i supporten och vi brukar vara duktiga på att svara på ärendena snabbt. Oftast kan vi lösa problemet direkt men ibland kan vi behöva återkomma med mer information för ge en bättre lösning, säger Henriette.

Supporten har också möjligt att virtuellt hjälpa dig med dina problem. Tack vara smidiga digitala verktyg kan supporten fjärrstyra din datorer och på så sätt lösa problemen i realtid. För mindre problem finns det också färdiga manualer att ladda ner och även en supportwiki med de vanligaste frågorna.

Hör gärna av dig om du vill veta mer om våra produkter och tjänster

Ring 0470-53 25 30 Mejla oss